ben daha ne yapayım a dostlar:) evet işin sırrını açıklıyorum. kepek tadı almamak için optimum ölçü 1/3. yani her 1 yk kepek için 3 yk süt tozu dedin mi olay bitiyor:)
pizzayı yaptığımdan beri o hamurla aşk yaşıyoruz. sonrasında bide pide yaptım biliyorsunuz. kısmet bunaymış:)
3 yk süt tozu
1 yk kepek
1 yumurta
1 çk kabartma tozu
malzemeleri karıştırın ve istediğiniz bir kapta yağlı kağıtla 180 derecede kızarana kadar pişirin. ben en küçük boy yuvarlak borcamı ve kapağını kullandım:)
artık arasını doldurmayı hayal gücünüze bırakıyorum:)
oyyyy :D
YanıtlaSil:)
SilI love you edaa i love you edaaaa:-D
YanıtlaSildukan görse mutluluktan ağlardı :)
YanıtlaSilbence de:))
SilTarifleriniz bir harika, özellikle bu ekmeklerle bni kurtarıyorsunuz! Süt tozunu ne kadar koyuyorsunuz? Gram ya da fotoğraf verebilir misiniz? Sanki benimki katı oldu ve süt eklemek zorunda kaldım :( Sevgiler
YanıtlaSilsüt tozu ve kepek tepeleme kaşık oluyor
Silcevabınız için teşekkürler
Silrica ederim:)
SilSüpersin canım benim valla o kadar zamandır takipteyim bugüne nasipmiş yazmak .Geçmiş olsun .Sevgiler
YanıtlaSilteşekkür ederimm:)
Silsözün bittiği yer..... tek kelime ile harika... hamburger isteğimin doruklara ulaştığı anda hızır gibi yetişti ve inanki o yağlı hamburgerleri aratmadı... çok ama çok teşekkürler... o kadar iyi geldiki arkadaşım Allah ne muradın varsa versin :))
YanıtlaSilamiiin:)
Silsüt tozum kalmadı sütleolmazmı hadı olur de hadi:(
YanıtlaSilDenedim, bayıldım:)
YanıtlaSildukancan muhteşem kokuyo bu şeker şeyler teşekkürlerr ekmek yapmaktan cok korkuyordum ya olmazsa kabarmazsa diye kurtarıcım oldun:):)
YanıtlaSilYaptım harika oldu ... Tost yaparak tükettim :)))))))))))
YanıtlaSilBu cok guzel oldu yahu kek niyetine yiyebilirin :)
YanıtlaSileda herseyden once cok tesekkurler baska bı sıtede takılıyodum adını bıle bılmedıgım malzemelerle bıseyler yapmaya calısıyodum:)gorsellerden kesfettım blogunu sey soracam kepek dıye yazmıssın sadece yulaf kepegımı yoksa dıgerımı onuda kullanıyorum ben
YanıtlaSilnihal
Merhaba Sinem ben;
YanıtlaSilYaklaşık 5 aydır yapıyorum bu diyeti 15 kilo verdim neler neler denedim ama ben böyle bir şey yemedim nasıl lezzetli oldu anlatamam ellerine kollarına aklına fikrine sağlık:)
Kepekk demissin eda yulaf kepegumi?ikincisi kabartma tozu cay kasigimi corba kasigimi?
YanıtlaSilSilikon muffin kapları olur mu ? Borcam demişsin anlamadım ben nasıl sığdı azıcık hamur koca borcama ?
YanıtlaSilElinize saglik şu an yapıyorum bu harc bir hanburger ekmeği için mi yoksa 2 hanburger ekmeği için mi? Acil bilgi alabilirmiyim ayrıca benim Yuvarlak kaplarım yoktu küçük güveç kaplarına yapmayı düşünüyorum uygunmudur teşekkürler
YanıtlaSil2 tane çıkıyor ince koymanıza rağmen kabarıyor. güveç kabında da olur tahminim ben sadece camda yapıyorum ama yağlıkağıt varken sorun olacağını sanmıyorum
Silcevabınız için teşekkür ederim denedim güveç kabında oldukça küçük oldu sonra birde sosluk tavalarda deneyim diye 2 sine başladım biraz yoğurt ve yumurta sarım vardı ekledim daha yumuşak oldu ama kağıttan çıkaramadım soğuyunca :(
Silmcdolds ve burger king te hamburger ekmekleri pek güzel olmuyo, ama özellikle dışarda satılan marketlerdekiler, bir tane marka yok kaliteli hamburger ekmeği satan, yok yani anca sünger , dökülüyor, patlıyor, markaları kınıyorum, dur hatta twitlerle sövecem
YanıtlaSilcay kasıgımı corba kasıgımı bence cay :) kabartma tozunu soruyorum :) ellerınıze saglık
YanıtlaSilyaptıgım hıcbırsey guzel olmuyor cok uzuluyorum ..ya kalıplarım yanlıs ya fırınım kotu uyguluyorum olmuyor ..slıkon kalıp almam lazım galıba..ah keske sızın kadar guzel yapabılsem daha saglam ılerlerdım dıyetımde
YanıtlaSil