18 Ocak 2013 Cuma

Şu fırın meselesi


herhalde bir sıkça sorulan sorular listesi yapsam (ki düşünmüyor değilim:) başı fırınımın markası çekecek. herkes tariflerinin kabarmamasından, içinin iyi pişmemesinden şikayetçi. diyete ilk başladığım aylarda aynı sorunu bol bol yaşadım. ve bu sebeple fırınımı değiştirmek zorunda kaldım. eskisi annemin yıllardır kullandığı ve temelde memnun olduğu üstü elektrikli ocak olanlardandı. şu an kendileri balkonda emekliliğini balık pişirme fırını olarak geçiriyor:)

anladım ki kepekli tarifleri pişirmiyor, kabartmıyor, içleri ıslak ıslak kalıyor. değiştirmek zorunda kaldığımda önce börekçi markalara baktık. içime sinmedi açıkçası biz de bunda karar kıldık. bu fırın Beko 44 litre turbolu. biz aldığımızda 270 tl civarındaydı. şu an sanırım 350 gibi birşey. 3 raflı. bir de aynı modelin 2 raflısı var aman diyim bir küçük boyu sanmayın çünkü o turbosuz. ben bunu gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum çünkü son derece memnunum. almayı düşünenlere tavsiye ederim.

2 yorum:

  1. Edacım fırın gerçekten çok çok önemliymiş bunu anca fırınımı değiştirince anladım. meğerse ben 15 senedir o dandik fırınla neler çekiyormuşum... Senin bekodan hiçbir bayiide bulamadığım için zar zor arçelik olanını bir bayiide bulabildim. Eşimin söylenmelerine rağmen aldım... Ohhh dedim dünya varmış, kepekli tariflerimin içi artık ıslak kalmıyor, herşey çok da güzel kabarıyor :) yönlendirmen için sana buradan teşekkür etmek istedim canım... Sağol, varol! :))))

    YanıtlaSil
  2. Merhaba eda hanım veya seda hanım.bende aynı sorundan dolayi eski fırınimi atıp beko 44lt (eda hanımın fırıni) aldım.ama yine kabarmiyor yine içi ıslak.ben nerede hata yapıyorum.turbo açık mı olmalı yoksa alt üst ayarimi. lütfen bunu da camdan atmadan yardım edin.

    YanıtlaSil