tag:blogger.com,1999:blog-1364212933800405577.post5456340414188208574..comments2023-03-19T12:11:12.482+03:00Comments on Bir daha bu yolları aynı hevesle yürür müyüm? Yürürüm:): Susamlı Ekmek (Atak Hariç)Eda Dukancanhttp://www.blogger.com/profile/03209439592633155814noreply@blogger.comBlogger18125tag:blogger.com,1999:blog-1364212933800405577.post-24194952215775772292014-02-24T20:23:06.200+02:002014-02-24T20:23:06.200+02:00edaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ...... mısır ununun tamam...edaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ...... mısır ununun tamamen yasak olduğunu bu lezzetli ekmeği 4 sefer yaptıktan sonra öğrendim.....sen ne diyosun acil cevabını bekliyorummm tamda istediğim lezzeti bulmuştumsevalnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1364212933800405577.post-72635936466793115972014-02-17T21:04:51.489+02:002014-02-17T21:04:51.489+02:00borcama yağlı kağt koymak gerekir mi acil cevap:(borcama yağlı kağt koymak gerekir mi acil cevap:(sevallnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1364212933800405577.post-6841921467341482782013-11-05T17:20:23.987+02:002013-11-05T17:20:23.987+02:00Ben bunu salamsiz yaptim ve bu ekmegin hamuru muht...Ben bunu salamsiz yaptim ve bu ekmegin hamuru muhteeesseeemmmmm. Kepek tadi yok, zaten hic sevmiyorum kepegi. Benim icin gunler senlendi, ellerine saglik Eda Hanim :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/01013334681795860754noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1364212933800405577.post-69374872327934129552013-01-24T16:35:56.680+02:002013-01-24T16:35:56.680+02:00dene tabi hamur güzel olduktan sonra her harçla ol...dene tabi hamur güzel olduktan sonra her harçla olur:)Eda Dukancanhttps://www.blogger.com/profile/03209439592633155814noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1364212933800405577.post-6765092421953230462013-01-21T12:07:06.141+02:002013-01-21T12:07:06.141+02:00süper oldu, kepek tadı olmadan tuzlu yemek çok güz...süper oldu, kepek tadı olmadan tuzlu yemek çok güzel dukanda bana göre.ben üstüne çöreotu koydum, arasına da keçi loru, haret ki karışmadı, öylece ortada kaldı peyniri, elinize sağlık. arasına yağsız kıyma veya ıspanak veya pırasyala denemeyi düşünüyorum.erkmenhttps://www.blogger.com/profile/03054629985753148278noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1364212933800405577.post-48475989450342831192012-12-30T01:05:03.257+02:002012-12-30T01:05:03.257+02:00o konu biraz karışık. biz diyete başladığımızda ya...o konu biraz karışık. biz diyete başladığımızda yani bundan aylar önce 1 tk mısırunu serbestti günde. bu tarifler de o zamandan. sonra bunun bir çeviri hatası olduğu söylendi ve çoğukişikullanmayı bıraktı. mısır nişastası günde 1 yk oldu. ama başından beri bunu kullanarak kilo verenler ben dahil kullanmaya devam ediyor. yani tavsiyem hiç kullanmadıysanız kullanmayın. onun olduğu tariflerde onun yerine nişasta koyabilirsiniz.Eda Dukancanhttps://www.blogger.com/profile/03209439592633155814noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1364212933800405577.post-1496262639922020492012-12-30T00:04:20.887+02:002012-12-30T00:04:20.887+02:00Misir unu seyirde kullanilabiliyor mu? Misir unu seyirde kullanilabiliyor mu? Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/10441636539545426785noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1364212933800405577.post-72292731180650074302012-12-04T19:36:55.767+02:002012-12-04T19:36:55.767+02:00yukarıda beyaz ekmeğin altınada yazdığım gibi dene...yukarıda beyaz ekmeğin altınada yazdığım gibi denendi harika oldu elllerine sağlık kendileri favorim oldu birde kıtır ekmeği deneyeceğim.sümeyyehttps://www.blogger.com/profile/03467209095755950080noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1364212933800405577.post-72294435858407053172012-10-10T00:18:41.585+03:002012-10-10T00:18:41.585+03:00ikisi bambaşka işlevleri olan şeyler. hiç kullanma...ikisi bambaşka işlevleri olan şeyler. hiç kullanmayabilirsiniz, yerine aynı orande kepek ekleyebilirsinizEda Dukancanhttps://www.blogger.com/profile/03209439592633155814noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1364212933800405577.post-30877804825530660102012-10-09T20:20:14.012+03:002012-10-09T20:20:14.012+03:00Merhaba, bloğunuzu yeni keşfettim ve bu ekmeği den...Merhaba, bloğunuzu yeni keşfettim ve bu ekmeği denemek istiyorum ancak bir sorum var: mısır unu yerine nişastası kullansak sorun olur mu? Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1364212933800405577.post-60039279331586507502012-09-24T11:47:39.960+03:002012-09-24T11:47:39.960+03:00afiyet olsun umarım beğenmişsindir:)afiyet olsun umarım beğenmişsindir:)Eda Dukancanhttps://www.blogger.com/profile/03209439592633155814noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1364212933800405577.post-48927409402252127962012-09-16T13:45:00.247+03:002012-09-16T13:45:00.247+03:00Ekmeği biraz önce denedim. Tek kelimeyle harika! T...Ekmeği biraz önce denedim. Tek kelimeyle harika! Tebrikler ve teşekkürler. Sırada 'çakma ıspanaklı börek var'Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1364212933800405577.post-65098900327979569062012-09-02T16:11:15.440+03:002012-09-02T16:11:15.440+03:00üstüne koyunca susamlar yerken dökülüyor seçilcim....üstüne koyunca susamlar yerken dökülüyor seçilcim. içine koyduğun haşhaşa dikkat et yağlı tohum neticede:)Eda Dukancanhttps://www.blogger.com/profile/03209439592633155814noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1364212933800405577.post-9589202864382146612012-09-02T16:10:42.800+03:002012-09-02T16:10:42.800+03:00afiyet olsun:)afiyet olsun:)Eda Dukancanhttps://www.blogger.com/profile/03209439592633155814noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1364212933800405577.post-69069034149043367942012-09-02T16:10:29.238+03:002012-09-02T16:10:29.238+03:00tuz koymakta bir sorun yok ama süt tozunun verdiği...tuz koymakta bir sorun yok ama süt tozunun verdiği tuzlu tat yüzünden gerek olmuyor. fakat tuz kepek tadına etki etmiyor malesef. tatlandırıcı 1 tk olunca ekmeği tatlı yapmıyor ama kepek tadını yok ediyor gerçektenEda Dukancanhttps://www.blogger.com/profile/03209439592633155814noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1364212933800405577.post-23354629253416255442012-09-02T15:55:14.343+03:002012-09-02T15:55:14.343+03:00tatlandırıcı yerine kepek tadı olmasın diye çok ço...tatlandırıcı yerine kepek tadı olmasın diye çok çok az miktarda tuz koysak nasıl olur?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1364212933800405577.post-83062884066015438102012-09-02T14:42:34.168+03:002012-09-02T14:42:34.168+03:00Hala Beko turbo fırını alamadım....senin ki kadar ...Hala Beko turbo fırını alamadım....senin ki kadar gevrek olamasa da hiç fena olmuyor....Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1364212933800405577.post-62243693161926775642012-09-02T14:40:30.187+03:002012-09-02T14:40:30.187+03:00Ben bunu yaptım harika oldu...kepek yiyemeyenlere ...Ben bunu yaptım harika oldu...kepek yiyemeyenlere tavsiye ederim....ben susam yerine hassas tohumu kullandım....üstüne değil ama hamurun icine ...severek tükettim ..eline saglik eda..sen olmasan ben ne yerdim bilmiyorum....seçil dukan can dan sevgiler....Anonymousnoreply@blogger.com